produse

Noutati

OptiView XG
Tableta Portabila pentru analiza la 10 Gbps
 

Click aici pentru detalii despre OptiView XG.

OptiView XG

Emulatoare de Retea

Emulatoare de Retea

Ce este un Emulator de retea?


Atunci cand dezvoltam sau testam o aplicatie, inevitabil apare intrebarea – Cum se va comporta aceasta aplicatie in realitate, atunci cand o instalez in reteaua informatica? Atunci cand va intampina conditiile reale de trafic, cu intarzieri, cu pachete pierdute, cu jitter, cu limitari de banda, etc.?

Raspunsul acestei probleme este emularea retelei si mai ales a perturbatiilor din traficul real.

Exista 2 tipuri de Emulatoare:
1. Emulatoare hardware - extrem de precise, cu rezultate repetabile, capabile sa lucreze la full line rate de 10 GB.
2. Emulatoare software - la indemana, ieftine, simulare realistica a conditiilor de trafic

Ca si arthitectura simulatoarele software sunt situate intre Aplicatie si Placa de retea a sistemului unde sunt instalate. Astfel, pentru a ajunge la retea, Aplicatia dvs trece prin Emulator unde este afectata de perturbatiile reale de trafic. Emulatoare de Retea

Un exemplu de emulator software este iTrinegy Network Emulator sau INE. Acesta recreaza o mare varietate de perturbatii ale retelei reale, intarzieri, jitter, pachete pierdute/erori/re-ordonari de pachete si limitari de banda. Astfel se pot simula cu succes retele WAN, WLAN, GPRS, 3G, IPoRadio, MPLS, etc.

Astfel, dupa ce am reprodus in laborator comportamentul real al retelei si am testat aplicatia in conditii reale simulate, putem s-o lansam in retea cu incredere pentru ca va avea acelasi comportament ca in testele facute.

Daca doriti mai multe informatii, oatat despre emulatoare hardware cat si despre cele software, o versiune Trial, sau Note de Aplicatie, va rog sa ne contactati.

Download

In cadrul sectiunii “Download” veti gasi brosuri si cataloage de prezentare a produselor noastre in format PDF.

» sectiunea "download"


Newsletter

Numele dvs: 

Adresa email: 

» arhiva "Newsletter"