Rasfatati-va cu un Fluke GRATUIT!

Meriti un pic in plus dupa o perioada dificila. In aceasta toamna, cand cumparati un produs Fluke Networks, puteti primi un produs Fluke gratuit, functie de valoarea de achizitie. Umpleti geanta de instrumente cu un nou Fluke de care aveti nevoie pentru a va sprijini pe masura ce continuati munca in acest an.

Promotia Fluke „Buy a Fluke get a FREE Fluke” este valabila pentru o perioada limitata, aceasta oferta este disponibila numai in perioada 1 septembrie – 15 decembrie 2021. Nu ratati sansa si comandati astazi. Puteti primi un produs Fluke gratuit incepand cu un creion de tensiune non-contact sau un multimetru profesional sau un cablemetru PoE si ajungand chiar la o camera de termoviziune.

Se califica in promotie toate produsele Fluke Networks, achizitionate de la firma noastra. Valoarea de achizitie fara T.V.A. se ia in calcul pentru alegerea produsului gratuit.

Mai multe detalii la: „Buy a Fluke, get a FREE Fluke!”.

Promotia este valabila in perioada 01.09.2021 – 15.12.2021.

 

Fluke Networks Trade-In

Acum e momentul sa va upgradati vechiul tester. Pentru o perioada limitata, Fluke Networks va ofera pana la €2500 discount de trade-in inclusiv optiuni cu suport gold pentru returnarea unui tester vechi (tester cupru sau certificator cupru care include si modul OLTS).

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati sau sa accesati acest link.

Promotia este valabila in perioada 01.09.2021 – 15.12.2021.