Exclusive Savings, reduceri limitate de până la 28%

Fluke Networks produce analizoare de retea pentru certificare, precise, durabile si de incredere. Cu peste 100 de milioane de rezultate de testare incarcate pe platforma LinkWare™ Live, seria de analizoare Versiv™, lider de piata, ofera o mare versatilitate pentru testarea atât pe cupru, cat si pe fibra din orice locație v-ati afla. Platforma se integrează perfect cu software-ul nostru LinkWare™ Live, lider în industrie.

Sarbatoreste cu noi mai mult de un deceniu de viata la seriei Versiv™, profitând de reduceri limitate de până la 28% la modele selectate, inclusiv testerele de cablu DSX CableAnalyzer™ si CertiFiber Pro. Pentru detalii va rugam sa ne contactati !

 

Cumpara un Fluke si vei primi inca unul, Gratuit.

 

Mai multă siguranță. Mai multă valoare. Mai mult Fluke.

În perioada 1 martie – 31 august 2024, fiecare achiziție a unui instrument Fluke eligibil vine cu un bonus – un instrument Fluke GRATUIT.

Este timpul să investești în instrumente care sunt:

  • Sigure: analizoarele si testerele Fluke sunt concepute având în vedere siguranța dumneavoastră. Angajamentul nostru față de standardele de siguranță de vârf în industrie vă asigură că vă puteți concentra asupra muncii dvs.
  • Fiabile: sculele Fluke sunt proiectate pentru precizie și durabilitate. Faceți-vă munca esențială cu încredere chiar și în cele mai dificile medii de lucru.
  • Ușor de utilizat: designul Fluke ușor de utilizat vă simplifică fluxul de lucru. Indiferent dacă sunteți un expert sau abia la început, instrumentele noastre intuitive vă fac munca mai ușoară.

Și acum, veți primi, de asemenea, un instrument Fluke gratuit odată cu achiziția dvs. Pentru detalii, contactati-ne!