-

-

Nu poti fi productiv cu analizoare prea vechi. De aceea, dupa 14 ani de la lansarea sa, serviciul si calibrarea pentru seria DTX vor lua sfarsit la 30 iunie 2018. Alaturati-va miilor de instalatori care privesc spre viitor cu noua serie Versiv. Versiv ofera o reducere de 2/3 in costurile de certificare si inca 10% la finalul intregii operatiuni. Migrati azi la Versiv cu un cadou de la Fluke Networks de pana la € 3.000,- discount* daca tranzactionati vechiul DTX. Si daca aveti un contract Gold DTX actual, obtineti un stimulent suplimentar: pana la € 6.000,- discount* daca tranzactionati vechiul DTX la 31 martie 2018.

Nu intarziati! Cu cat actionati mai devreme, cu atat mai buna este oferta.

*Functie de modelul achizitionat.

 

1 exemplar gratuit din Fiber Handbook

 

 

Fiber Handbook – un manual comprehensiv de 44 de pagini, este o resursă importantă pentru manageri de proiect, tehnicieni și ingineri implicați în instalarea sau întreținerea infrastructurii de fibră optică. Acest manual se referă la aspectele fundamentale ale modurilor de inspecție și curățare, testare, depanare și documentare a cablărilor de fibră optică. Sunt evidențiate bunele practici care conduc la procesul de certificare corectă a fibrei. Manualul conține mai multe capturi de ecran care documentează fluxurile de lucru tipice.

Puteți comanda gratuit un exemplar! Fluke Networks va imprima și expedia manualul direct clienților la adresa înscrisă de dvs.

 

COMANDĂ acum 1 exemplar gratuit!

 

 

 

NOU! Analizor WLAN Netscout  AirCheck G2