Promotia Double Up


Cumpara pana la 30 iunie 2017 un kit eligibil din familia de echipamente Versiv si vei primi gratuit un Mainframe si o camera de inspectie capete de fibra in valoare de 3226 EUR + T.V.A.

Fluke Networks FI-7000 FiberInspector Pro certifica capetele de fibra conform standardului IEC 61300-3-35 in doar o secunda, oferind un verdict automat PASS/FAIL asupra starii acestora.

Folosirea platformelor de certificare Versiv, asigura cresterea productivitatii si reducerea costurilor efective ale job-ului de testare. Suplimentar, platformele Versiv va ofera acces gratuit la sistemul de management al rezultatelor, LinkWare Live SaaS, sistem ce permite acces permanent la rezultatele testelor din orice locatie, prin intermediul oricarui device.

 

Upgrade to a Versiv™ now!

-

-

Vino cu vechiul tau tester de cabluri si cumpara-ti un analizor de ultima generatie din seria Versiv pentru a beneficia de o reducere de pana la 4.000 de euro plus TVA.

 

 

NOU! Analizor WLAN Netscout  AirCheck G2

 

 

Promotia OTDR Trade In

Vino cu vechiul tester de fibră la schimb (orice model, orice stare) și beneficiezi de un discount de 2000 EUR + T.V.A. la achiziția unui OTDR din familia Versiv, model OFP-100-QI.

Promoția este valabilă până la data de 24 decembrie 2016.

 

  • Promoţiile pot suferi modificări fără notificări prealabile şi sunt valabile în limita stocului disponibil.