Seria C.A.T. – echipamente destinate detectiei traseelor de conducte si cabluri subterane

Seria C.A.T4 si SuperCAT

 

Locatoare destinate evitarii accidentelor de munca (Cable Avoidance Tools) a echipelor care efectueaza lucrari de excavatii.

 

     Detectie rapida si precisa

     Platforma digitala C.A.T4 ofera capabilitati de localizare imbunatatite, proiectate special pentru a ajuta operatorul sa gaseasca mai multe utilitati subterane. Modul Avoidance al lui C.A.T4 permite operatorului sa verifice daca zona de excavare cuprinde Power, Radio sau semnale Genny, si sa marcheze utilitatile localizate printr-o singura scanare.

     Generatorul de semnal Genny4 ofera semnal de localizare cu dubla frecventa simultana. Pe langa semnalul de localizare familiar de 33 kHz pentru scopuri generale de localizare, Genny4 mai transmite o a doua frecventa mai mare proiectata pentru a facilita localizarea cablurilor de mic diametru cum ar fi cablurile de telecom sau iluminare stradala. Pentru localizarile mai complicate, functia de power boost permite semnalului de localizare sa ajunga mai departe si mai adanc pentru a detecta utilitatile mai usor.

     Evitarea distrugerii accidentale a utilitatilor ingropate

     Alarma StrikeAlert™, proprietate a Radiodetection, avertizeaza utilizatorul in legatura cu utilitatile ingropate „superficial” (cabluri ingropate la mica adancime).

     Functia SWING™ Rate atentioneaza utilizatorul in ceea ce priveste utilizarea in pozitia corecta a echipamentului.

     Functia Service Due – functie ce informeaza utilizatorul despre perioada de valabilitate a calibrarii acestuia.

     Stocarea si analiza datelor

     Modelele eC.A.T4 si gC.A.T4 ofera capabilitati de captura si stocare de date, permitand supervizorilor sa-si administreze echipa mai eficient, oferind log-uri cuprinzatoare ale utilizarii lui C.A.T4 pentru analiza si dezvoltarea personalului.

     Modelele gC.A.T4 sunt echipate cu un receiver GPS/GNSS integrat pentru a arata unde au fost folosite C.A.T-urile. Fisiere de tip CSV, XLS sau KML pot fi usor exportate catre servicii de tip harta cum ar fi Google Earth.

 

Pentru oferta actualizata si completa va rugam sa ne contactati.