Locatoare de cabluri si conducte ingropate

Radiodetection

Locatorul de cabluri C.A.T4

C.A.T4 si Genny4 sunt ultima evolutie a popularelor unelte de evitare a cablurilor (Cable Avoidance Tools, pe scurt, C.A.T) si generatoare de semnal (pe scurt, Genny), pionierate de Radiodetection, lider in domeniu, cu o experienta de 50 de ani.

 

Detectati mai mult si mai rapid

Platforma digitala C.A.T4 ofera capabilitati de localizare imbunatatite, proiectate special pentru a ajuta operatorul sa gaseasca mai multe utilitati subterane. Modul Avoidance al lui C.A.T4 permite operatorului sa verifice daca zona de excavare cuprinde Power, Radio sau semnale Genny, si sa marcheze utilitatile localizate printr-o singura scanare.

Generatorul de semnal Genny4 ofera semnal de localizare cu dubla frecventa simultana. Pe langa semnalul de localizare familiar de 33 kHz pentru scopuri generale de localizare, Genny4 mai transmite o a doua frecventa mai mare proiectata pentru a facilita localizarea cablurilor de mic diametru cum ar fi cablurile de telecom sau iluminare stradala. Pentru localizarile mai complicate, functia de power boost permite semnalului de localizare sa ajunga mai departe si mai adanc pentru a detecta utilitatile mai usor.

Sapati mai in siguranta

Alarma StrikeAlert™, proprietate a Radiodetection, avertizeaza utilizatorul in legatura cu utilitatile ingropate superficial (cabluri ingropate la o distanta foarte mica de suprafata). C.A.T4 ghideaza utilizatorul spre o utilizare corecta si sigura prin detectorul SWING™ Rate (avertizeaza utilizatorul daca echipamentul este inclinat si nu perpendicular pe suprafata scanata) si avertizarea datei Service Due (apropierea perioadei de calibrare).

Stocarea si analiza datelor

Modelele eC.A.T4 si gC.A.T4 ofera capabilitati de captura si stocare de date, permitand supervizorilor sa-si administreze echipa mai sigur si mai eficient, oferind log-uri cuprinzatoare ale utilizarii lui C.A.T4 pentru analiza si dezvoltarea personalului.

Modelele gC.A.T4 sunt echipate cu un receiver GPS/GNSS integrat pentru a arata unde au fost folosite C.A.T-urile. Fisiere de tip CSV, XLS sau KML pot fi usor exportate catre servicii de tip harta cum ar fi Google Earth.

 

Pentru oferta actualizata si completa va rugam sa ne contactati.