Software mapare retea - NetBrain

Software mapare retea – NetBrain

 

Platfoma automatizata de mapare si network discovery dinamic, ce va permite vizibilitate detaliata a unui anumit segment de retea sau a intregii retele.

Facilitati:

1. Efectuarea automata a hartii retelei;

2. Troubleshooting automat;

3. Automatizare adaptiva – Qapps™;

4. Analiza caii de comunicatie;

5. Colaborare;

6. Scalabilitate.

Detaliere facilitati:

1.    Efectuarea automata a hartii retelei

On-Demand Mapping – Fiecare proces din retea necesita o harta unica. Cu NetBrain poti face, in doar cateva secunde, harta oricarei portiuni din retea, de exemplu cautand dupa un nume, detaliind un site sau harta dintre oricare 2 noduri.

Detalii nenumarate – Practic sub fiecare harta dinamica, Dynamic Map, sunt ascunse date virtual nelimitate. Fiecare Icoana contine sute de atribute cum ar fi device properties, fisiere de configurare, istoric, si chiar date de performanta. NetBrain Apps poate fi folosit pentru a dezvolta si mai mult vizualizarea datelor.

Auto Update – O harta de tip Dynamic Map se poate updata automat folosind datele colectate din retea. Poti scoate in evideta schimbarile petrecute pentru a intelege istoricul retelei. Infigura de mai jos se observa cu gri sunt nodurile care au disparut din retea fata de ultima harta.

Documentarea retelei la un click distanta – Cateodata avem nevoie sa trimitem, informatiile cuprinse intr-o diagrama Visio, catre colegi sau un document Word pentru un review al planurilor. Cu un singur click, NetBrain poate exporta datele din harta retelei pentru a crea documente de retea.

2.    Troubleshooting automat

Problemele din retea nu sunt complexe, dar localizarea lor poate fi foarte complexa. Automatizarea NetBrain poate ajuta in descoperirea „acului in carul cu fan” prin tintirea problemei si automatizarea a sute de diagnoze.

NetBrain poate suprapune pe harta indicatorii de performata cum ar fi largimea de banda, delay si utilizarea resurselor CPU / memorie. Sunt deja construite cateva profile pentru a diagnostica congestiile, problemele de interfata si QoS-ul. Datele monitorizate sunt salvate automat in harta.

Automatizare CLI: NetBrain se poate loga simultan in fiecare device de pe harta, pentru a identifica orice secventa de comenzi. identifica problemele. Rezultatele sunt in mod automat grupate pe categorii si salvate pe harta.

Analiza Istorica – NetBrain poate privi inapoi in timp pentru a vedea cum a aratat reteaua acum o saptamana sau acum un an. Orice schimbare de topologie, rutare sau configurare poate fi identificata pentru a te ajuta sa intelegi daca problema a fost cauzata de o schimbare recenta.

Diagnoza Automata folosind Apps – Poti folosi NetBrain Apps pentru a colecta si analiza date din harta pentru a automatiza sute de diagnoze. Orice data din retea poate fi indexata folosind App, pentru a monitoriza erori sau anomalii.

Pentru mai multe detalii, precum si un TRIAL, va rugam sa ne contactati.